Schitterend aan de Italiaanse oever van het mooie meer van Lugano met een uitzicht “tot in Zwitserland” ligt Camping International. Deze camping ligt midden in de natuur en dichtbij het Comomeer. Het is een prettige Italiaanse camping met mogelijkheden voor het hele gezin.

Faciliteiten op camping International: Groot zwembad met 3 glijbanen, kinderbad (geopend van eind mei t/m september), receptie, supermarkt, restaurant, pizzeria, bar/ijssalon. Sportieve mogelijkheden, kinderspeeltoestellen, vissen (akte verplicht), zwemmen, surfen en zeilen. De receptie spreekt Italiaans, Engels en Duits. Op loopafstand buiten de camping is een grote supermarkt.

 

Porlezza

Het pittoreske plaatsje Porlezza heeft een mooie boulevard, veel gezellige terrassen, ijssalons en leuke winkeltjes. Houd je van watersport, natuur/cultuur en zon dan is het hier volop genieten. Er zijn uitgebreide mogelijkheden om uitstapjes te maken. Zoals een tocht door de schitterende bergen, wandelend, fietsend of met de auto, of een bezoek aan de karakteristieke stadjes in de omgeving.