Schitterend aan de Italiaanse oever van het mooie meer van Lugano met een uitzicht "tot in Zwitserland" ligt Camping International. Deze camping ligt midden in de natuur en op slechts enkele kilometers afstand van het Comomeer. Het is een prettige Italiaanse camping met mogelijkheden voor het hele gezin.


Faciliteiten op camping International: Groot zwembad met 3 glijbanen, kinderbad. (geopend van eind mei t/m september) receptie, supermarkt, restaurant, pizzeria, bar/ijssalon. Sportieve mogelijkheden en speeltoestellen, vissen (akte verplicht), zwemmen, surfen en zeilen. De receptie spreekt Italiaans, Engels en Duits. Op loopafstand buiten de camping is een grote supermarkt.

Ligging

Porlezza

Het pittoreske plaatsje Porlezza heeft een mooie boulevard, veel gezellige terrassen, ijssalons en leuke winkeltjes. Liefhebbers van watersport, natuur/cultuur en zonaanbidders kunnen in de omgeving volop genieten. Voor wie graag uitstapjes maakt zijn er uitgebreide mogelijkheden voor een tocht door de schitterende bergen, wandelend, fietsend of met de auto, of een bezoek aan de karakteristieke stadjes aan de vele meren.