Onze chalets hebben een woonkamer met comfortabele stoelen, grootbeeld HD-LED TV (met Nederlandse schotelantenne voor publieke en commerciële zenders), eethoek met 5 stoelen en kitchenette met 4 gas-kookpitten, koelkast, koffiezetapparaat en magnetron. 2 slaapkamers waarvan 1 met tweepersoonsbed en een slaapkamer met éénpersoonsbed en stapelbed. Badkamer met douche en toilet. Er is standaard een babybed aanwezig. Het chalet heeft een royale veranda met tuinmeubelen en verstelbare tuinstoelen met dikke comfortabele kussens!

Chalet met barbecue

Laat uw eigen barbecuetje maar thuis want ieder huisje van luganochalets.nl heeft een grote authentieke Italiaanse barbecue! Naast de veranda is een barbecue waarop u heerlijk buiten kunt kokkerellen.

Sportieve fietsen bij alle chalets

De prachtige omgeving rondom Porlezza nodigt uit om te ontdekken op de fiets. Per chalet hebben wij 2 sportieve Giant fietsen beschikbaar voor onze gasten. Haal uw brood op de fiets bij Carrefour of fiets op je gemakje naar de zaterdagmarkt. Het kan allemaal zonder extra kosten.

Verdere bijzonderheden

  • Uw auto kunt u parkeren op de privé-parkeerplaats direct naast het chalet.
  • Ieder huisje van luganochalets.nl heeft een kluis!
  • Mee te nemen van thuis: Beddengoed, bad- en keukenlinnengoed en uw persoonlijke bagage.